Vaše vjenčanje

Vaše vjenčanje je naša cvjetna fantazija! Izrazito sam sretan kada mogu svojim cvjetnim dekoracijama uljepšati mladencima jedan od najsretnijih trenutaka u životu. Individualno pristupam svakom pojedinačnom paru i svako vjenčanje za mene je novi izazov.

Kako izgleda naš dogovor oko vjenčanja? Dogovorimo termin kada ćete me posjetiti u mojem Studiju, zatim Vam prezentiram neka od vjenčanja koja sam do sada radio, u razgovoru s Vama saznajem osnove Vaših želja i mogućnosti, upoznajemo se s prostorom i onda zajedno odlučujemo u kojem smjeru razvijamo priču.

Moj cvjetni Studio ne nudi samo usluge aranžiranja cvijeća za vjenčanje nego i kompletan popratni program koji je vezan uz cvjetne dekoracije (veliki izbor svijećnjaka, vaza, ukrasa i slično). Do sada su moje cvjetne dekoracije bile dijelom mnogih vjenčanja i doista mogu reći da je spektar onoga što mogu izraditi i ponuditi klijentima doista širok.

Učinimo zajedno da Vaše vjenčanje bude jedna lijepa zajednička priča. Cijena je naravno nešto što uvelike utječe na količinu, ali ne i na kvalitetu vjenčanih aranžmana, tako da ću se svakako prilagoditi budžetu koji je mladencima na raspolaganju. Ne bavim se organizacijom vjenčanja niti koordinacijom, već sam samo i isključivo posvećen cvijeću na vjenčanju.