O meni

Školovani cvjećar aranžer, pobjednik međunarodnih natjecanja u cvjećarstvu, mentor na radionicama sa temom cvijeća (poseban naglasak na temu Vjenčanja), član stručnog ocjenjivačkog suda na natjecanjima iz cvjećarstva.

Aranžman, buket, koji kupite u mojem studio, jedinstven je proizvod, unikatan i nikada nitko više takav aranžman neće imati osim Vas, jer svakoj dekoraciji pristupam individualno po želji klijenta i pokušavam ju personalizirati. Svaki ali baš svaki dan me možete pronaći u Cvjetnom studiju, cijeli dan sam tamo, možete se doći upoznati sa ponudom koju nudim ili jednostavno zatražiti neki savjet ukoliko imate nekih pitanja u vezi sa uzgojem cvijeća ili odabirom idealnog cvijeća kao poklon.

Moji planovi za budućnost su nastavak daljnjeg stručnog osposobljavanja i upijanja novih znanja, praćenje ali i stvaranje zajedno s drugim kolegama trendova u cvjetnim aranžmanima (s posebnim naglaskom na vjenčanja i evente). U ovoj godini planiram posjetiti plantaže cvijeća mojih uzgajivača i dobavljača u Ekvadoru i Nizozemskoj te na licu mjesta vidjeti postupak uzgoja cvijeća.